Knife fork icon red

Spiga d'Oro

€ 39,-

Heerlijk 4-gangen afhaalmenu bij u thuis!

Spiga d'Oro

8,3 (8 reviews)

Heerlijk 4-gangen afhaalmenu bij u thuis! € 39,-

Bestel jouw diner

Thuismenu
Heerlijk 4-gangen afhaalmenu bij u thuis!
€ 39,-

Steun restaurant Spiga d'Oro in deze moeilijke tijd en geniet zelf van een culinair hoogstandje bij u thuis!

Door de sluiting van de horeca kunnen we momenteel niet meer aanschuiven bij restaurants. Daarom verzorgt restaurant Spiga d'Oro een geweldig Moederdag menu voor thuis.

Restaurant Spiga d'Oro bereidt met veel liefde, zorg en vooral heerlijke ingrediënten een fantastisch menu. Bestel nu dit geweldige diner en geniet aan uw eigen eettafel van een unieke culinaire ervaring.

Hoe werkt het?
Het voorgerecht en dessert zijn koud en het hoofdgerecht is thuis op te warmen.

Voor afhalen:
- Bestel 24 uur van tevoren uw diner, haal tussen 17:30 en 19:00 uur uw bestelling op.
- Noteer in de opmerkingen dat u de bestelling komt afhalen.
- Betaling is enkel mogelijk in contant.

Menu vanaf 25-05

Cocktail
Cocktail 1990 - Aperitivo d'Oro, geüpdatet anno 2020 door Belgie's Beste Sommelier anno 2020.
- Ingrediënten: Sipsmith London Dry Gin, Bols Blue Curacao, pompelmoes, Amalficitroen & Puro Palenque Mezcal Come
- Hoe serveren: Simpel! Gianluca heeft alles geprebatched zodat u maar één ding hoeft te doen: het zakje voorzichtig
langs één zijde opensnijden en serveren in een Old Fashioned glas met véél ijs.

***

Stuzzichine 2010 - Tempura van sardines, jus van Grany Smith & Robiola
- Warm serveren: 2min. 160°C "Diagonaal dresseren, jus deels over de sardines serveren

***

Primo 2000 - Scampi fatto "alla Diavola", met paprika, dragon & Venererisotto
- Warm serveren: Alles samen opwarmen voor 3min op 180°c
- Hoe serveren: Diep bord, spiegel van de saus, risotto bovenaan rechts, scampi's naast elkaar

***

Secondo 1990 - Escalope alla Spiga d'Oro, van Fassone-kalf uit Genola, gepaneerd met Ciabatta-brood, afgewerkt met gegrilde Aostaham & oversmolten met Fontinakaas.
Saus van San Marzanotomaat & Taggiasche-olijf met rozemarijnaardappelen
- Warm serveren: 180°c
- Hoe serveren: Escalope centraal, saus zoals u prefereert, aardappelen bovenaan

***

Tempo di Relax
Net na het hoofdgerecht, en voor het nagerecht, geeft manlief vrouwlief een nekmassage (optioneel).

***

Dolce 2020 - Moelleux alla cioccolato fatto in casa con vaniglia
- Warm serveren: Moelleur voor 4min, 210°c & vanillesaus 1min op 210°C
- Hoe serveren: Kleine bowl, moelleux centraal en losgaan met de vanillesaus!

Bestel jouw diner Bestel jouw diner

Wat 8 mensen zeggen over Spiga d'Oro

8.3
(8 reviews)
Eten
8.5
Service
8.4
Sfeer
8.1
Schrijf een review

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk eten , de kok, zijn echtgenoot en sommelier zijn gepassioneerd en komt graag een uitleg geven over de gerechten, het concept en de bijpassende wijnen. We hebben dit restaurant via Dining ontdekt en zullen zeker terugkomen.

Michel Herygers op 16 maart 2020
Geverifiëerd

3.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 4

J'avais fait une réservation pour le menu de promotion à 42 euro pour quatre plats. Je suis arrivée à la conclusion que ce resto participant à cette campagne de promotion est en manque de clients. L'expérience vécue m'empêchera de faire encore partie de leur clientèle.
Nous avons donc dîné à 3 le vendredi 6 mars....

Lees hele review

J'avais fait une réservation pour le menu de promotion à 42 euro pour quatre plats. Je suis arrivée à la conclusion que ce resto participant à cette campagne de promotion est en manque de clients. L'expérience vécue m'empêchera de faire encore partie de leur clientèle.
Nous avons donc dîné à 3 le vendredi 6 mars. Réservation pour 12h. Nous étions devant la porte à 11h50 car, venant de loin, nous avions pris nos précautions pour ne pas être en retard. Politesse oblige! Nous avons fait le pied de grue dans le vent et la pluie pendant 10 minutes!
Nous n'avons vu qu'une seule tête, celle de l'unique serveuse, unilingue flamande, pas particulièrement affable!
Lorsque le premier plat (quelques pâtes au fond d'un bol) est arrivé nous avons pensé, à tort, qu'il s'agissait d'un amuse-bouche pour accompagner l'apéritif. Erreur il s'agissait du "premier plat".
Nous avons eu la naïveté tous les trois de payer le supplément de 20 euro par personne pour les vins adaptés. Et nous avons exactement reçu trois fonds de verre (chacun quand même).
Conclusion: une très mauvaise expérience! Gourmets fuyez!!! il ne manque pas de bons vrais restaurants dans la région.

Colette GOEDERT op 14 maart 2020
Geverifiëerd
Chef Franco heeft gereageerd op 14 maart 2020

Allereerst spreekt men in Hever nederlands mevrouw. Als ik , als italiaan, me heb aangepast aan het Nederlands moet u ook wat moeite doen. Inderdaad mijn restaurant opent om 12.00 uur en niet om 11.50. Als u zover rijdt om te gaan lunchen zegt het inderdaad genoeg. Over hoe en wat u van het eten en hoeveel wijn u gekregen hebt en niet tevreden was ga ik niet in discussie met u mevrouw. Het kalf was verdronken wanneer op de deur stond te slagen dat u binnen wou.
Mijn dochter, JA DE ENIGE in de zaal, heeft u zoals ze altijd doet,vriendelijk ontvangen wat van uw gedrag niet kan beaamd worden. Ik wens u in deze moeilijke periode toch nog gezondheid toe en dringend een cursus nederlands en hoffelijkheid.


9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

heel lekker gegeten in een mooi kader! vlotte en vriendelijke bediening! ook aangepaste wijnen met smaak gekozen!

Cisse Goossens op 13 maart 2020
Geverifiëerd

7.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 6

Betere Italiaan.Uitstekende sommelier

Dirk Adriansens op 13 maart 2020
Geverifiëerd

"Lekker en gezellig"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Lekker en gezellig

Anonymous op 12 maart 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Boortmeerbeek e.o.

Leuvensesteenweg 43 3191 Boortmeerbeek

Over Spiga d'Oro

Slow Food zet zich al 30 jaar in voor lekker puur en eerlijk eten.

En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.

Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…

Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!

Zoon des huizes Gianluca Di Taranto is dit jaar gelauwerd als Best Sommelier van België en dochter des huizes Selina (19j) is reeds aan haar 3 jaar toe van wereldsommelier cursus.

Bestel jouw diner Bestel jouw diner
Alle restaurantdeals in Boortmeerbeek e.o.

Diningcity Thuismenu's

Ontvang iedere week het nieuwe aanbod van thuismenu's

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden